Майстер-клас для жінок «Мотанка – сакральна лялька, оберіг родини» відбудеться у черкаському офісі простору «Затишно space». Його проведе член спілки дизайнерів України Ірина Дика .
🧶 У четвер, 11 січня, на майстер-клас зберуться рідні захисників України. Пані Ірина розповість їм про історію творення ляльки-мотанки, її значення в житті української сім’ї, навчить виготовляти прадавній оберіг.
🤝 Надалі в рамках співпраці з департаментом соціальної політики різні тематичні заходи будуть проходити у просторі «Затишно space» кілька разів на місяць. Це – майстер-класи, тренінги, перегляди кінофільмів, консультації психологів, юристів тощо.
💁‍♀️На заходи у «Затишно space» запрошуються жінки та дівчата, які постраждали внаслідок війни чи від ґендерно зумовленого насильства, вимушено покинули рідні домівки, втратили рідних, зневірилися в собі, шукають сили, аби почати життя з чистого аркуша.
Всі послуги є безоплатними.
📲Попередньо довідатися про розклад занять і записатися для участі можна за телефоном 096-388-08-81.
🔑 Адреса офісу:
Черкаси, бульвар Шевченка, 250
Крім того, до кінця тижня у «Затишно space» відбудуться:
🩵 Середа, 10 січня:
13:00 – перегляд фільму «Розірви коло» (реєстрація за посиланням http://surl.li/pbmhi ). Обговорення фільму проведе спеціалістка безпечного простору з протидії гендерно зумовленому насильству Дарія Столярова.
💛 16:00 – Вечір гармонії: курс «Психологія грошей». Перше заняття на тему «Переконання, що допомагають та шкодять залученню грошей в наше життя» (реєстрація за посиланням http://surl.li/pbmjb );
💜 П'ятниця, 12 січня:
14:00 – Затишний кінозал: перегляд фільму «Читець» (реєстрація за посиланням http://surl.li/pbmkc );
🫶 Проєкт всеукраїнської мережі просторів для жінок та дівчат «Затишно space» реалізується від Благодійного фонду «Восток SOS» (https://vostok-sos.org/) спільно з міжнародними партнерами.
👉 Більше про них – на сторінці в Телеграм https://t.me/zatyshnoCherkasy