Зокрема:
🔹️ 5 млн грн. спрямували на грошову допомогу для оздоровлення поранених (в межах Комплексної програми соціальної підтримки захисників державного суверенітету та Незалежності України і членів їх сімей – жителів міста Черкаси на 2022-2024 роки).
🔹️ 6,7 мільйона гривень – для одноразової щорічної виплати в розмірі 30 тис грн членам добровольчого формування Черкаської територіальної громади, які задіяні для виконання розпоряджень із оборони й охорони міста Черкаси під час воєнного стану.
🔹️ 1 мільйон гривень – на підтримку громадських організацій міста Черкаси, зокрема, ветеранських.
🔹️ 8 млн грн. перенаправили на капітальний ремонт притулку для постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, в тому числі ВПО. Цей проєкт реалізують за співфінансування департаменту соціальної політики та Черкаського міського центру соціальних служб з Фондом ООН у галузі народонаселення в межах реалізації проєкту "Міста і громади, вільні від домашнього насильства".
🔹️ Водночас депутати міської ради вирішили не виділяти додаткових коштів для виплати одноразової грошової допомоги в розмірі 25 тисяч гривень при народженні дитини. Натомість попередньо заплановані 20 мільйонів гривень перенаправили на допомогу кільком військовим частинам. Таким чином цей вид допомоги буде виплачуватися жителям міста в межах наявного зараз фінансового ресурсу.
На сьогодні допомогу отримали 276 родин.
 
 
 
Возможно, это изображение 2 человека и текст