👉 Департамент соціальної політики оголосив тендер на закупівлю робіт з капітального ремонту об'єкту по вул.Чорновола, 118/1, де мають облаштувати місця тимчасового розміщення для внутрішньо переміщених осіб.
❗️ Відтак департамент запрошує потенційних учасників узяти участь у тендері. Умови процедури викладені в документації на сайті Prozorro.gov.ua за посиланням http://surl.li/titov
☝️ Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 9 травня 2024 року.
🏫Нагадаємо: об’єкт увійшов до Надзвичайної кредитної програми з відновлення України, яка здійснюється за підтримки Європейського інвестиційного банку European Investment Bank.
⚡️Черкаський проєкт із облаштування місць тимчасового розміщення для ВПО обрали з-поміж 1081 пропозиції, поданих до розгляду територіальними громадами України. Проєкт схвалило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.
🖇 Зазначимо: у квітні місто Черкаси вже отримало міжнародні кошти субвенції в розмірі 80,6 млн грн. Загальна вартість проекту складає понад 96 млн грн. Проєкт реалузують шляхом співфінасування з бюджетом територіальної громади Черкас.