🤱 Передбачено, що "Пакунок малюка" за рахунок коштів міського бюджету надаватимуть усім породіллям без урахування належності до пільгових категорій за його наявності в департаменті соціальної політики.
👉 Право на отримання цієї натуральної допомоги мають батьки новонародженої дитини, місце проживання яких зареєстровано у м. Черкаси.
До складу "Пакунка малюка" входять:
🔹️еко-сумка з логотипом Черкаської міської ради ;
🔹️підгузки;
🔹️комплект постільної білизни;
🔹️набір посуду дитячий (2 тарілки, 1 чашка);
🔹️килимок розвиваючий.
📝 Для отримання "Пакунка малюка" один з батьків протягом 12 місяців з дати народження дитини звертається до департаменту соціальної політики Черкаської міської ради та подає такі документи:
🔸️заяву на ім’я директора департаменту;
🔸️оригінал та копію документу, що посвідчує особу та підтверджує реєстрацію місця проживання, довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідний орган Державної податкової служби і мають відмітку у паспорті/запис в електронному безконтактному носії або в паспорті проставлено слово «відмова»);
🔸️оригінал та копію свідоцтва про народження дитини;
🔸️оригінал та копію довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи (за необхідності для внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб).
💠Видача натуральної допомоги здійснюється за умови фактичної наявності такої в департаменті.
👉 Зазначимо, що забезпечення пакунком малюка є одним із заходів програми соціальної підтримки сімей м. Черкаси на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Черкаської міської ради від 26.01.2021.
✍️ Для подачі документів необхідно попередньо записатися на прийом у громадській приймальні департаменту соціальної політики за телефонами:
📞067-509-50-26,
📞093-296-54-58.
⌚️Режим роботи департаменту:
понеділок-чтевер – з 8.00 до 17.15,
П’ятниця – з 8.00 до 16.00.
Субота-неділя – вихідні.
 
На зображенні може бути: 1 особа та немовля